Equip

DM color

David Mundo Advocats és un despatx jurídic professional situat a la ciutat de Girona en exercici des de l’any 1982. Des d’aleshores i sota la direcció de David Mundo, els diferents advocats que composen el despatx es dediquen a oferir l’assessorament legal més eficaç amb independència de la magnitud o complexitat del cas.

 

La llarga trajectòria de David Mundo Advocats sempre ha estat marcada per la voluntat de crear un vincle de confiança amb els nostres clients; una relació estreta que ens permet desenvolupar els nostres serveis amb proximitat però mantenint la màxima professionalitat i confidencialitat per assegurar una gestió de qualitat.

EQUIP

Un equip sòlid liderat per l’experiència i el Know-how d’en David i complementat per l’energia i excel·lència de l’Àlex. Dues perspectives complementàries que s’uneixen en criteri i metodologia a l’hora d’afrontar qualsevol cas amb total dedicació i rigorositat en totes les àrees de pràctica.

david-advocat

DAVID MUNDO

David Mundo, fundador i director del despatx David Mundo Advocats, desenvolupa des de la ciutat de Girona la defensa i assessorament d’aquells clients que acudeixen al seu despatx cridats per l’aval d’una notòria i exitosa trajectòria professional. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona en l’any 1982.

Experiència

Entre el gran nombre de casos en els quals ha intervingut cal destacar que David Mundo ha estat l’advocat de casos mediàtics d’important ressò públic, advocat d’administracions públiques, centres hospitalaris i advocat d’emprese.

àlex-advocat

ÀLEX CABELLO

Graduat en Dret per l’Universitat de Girona l’any 2015. Màster de l’Advocacía per la Universitat de Girona 2016. Especialista en matèria de dret civil, dret mercantil i noves tecnologies.

Experiència